Workshop ‘Vrouw Zijn’

Gezellig met andere vrouwen bezig met kleding, kleur en stijl.


In deze workshop ligt de nadruk op ‘Vrouw zijn’ en hoe jij naar jezelf mag kijken door Zijn ogen. Lijkt het je leuk om met een groep deze workshop te volgen? Dan kom ik graag bij jullie langs!


Ik geloof dat kleding je omlijst. Jij bent het schilderij, door God gemaakt en met kleur en stijl omlijsten we wie je bent. Is het je wel eens opgevallen hoe ontzettend mooi God de schepping heeft gemaakt? Dat Hij de bloemen zo bijzonder heeft gekleurd en gevormd. En Zijn mooiste creatie ben jij! En daar zoomen we tijdens deze workshop eens lekker op in! Je gaat tijdens deze workshop jezelf eens goed bekijken. Wat past er bij die mooie ogen van je? Welke kleding past het beste bij de vorm van je lichaam?

We starten met uitleg over de verschillende kleurgroepen. Terwijl jullie bezig zijn met het maken van een moodboard ga ik bij iedereen bekijken welke kleurgroep het belangrijkst is. Hier krijg je een kleurkaart van. Iedereen neemt drie kledingstukken mee waar twijfel over is. Deze ga ik samen met jullie bekijken. Je krijgt tijdens het bekijken van de twijfel-items lekker veel stijltips die je direct kan toepassen. Ik leg uit welke kledingstijlen er zijn en we bekijken aan de hand van het gemaakte moodboard wat jouw persoonlijke kledingstijl is.

Er is in deze workshop ook aandacht voor de volgende vragen: Hoe kijkt God naar jou? Wat zegt Hij over jou? En waarom is dat zo belangrijk?


Kosten: De Workshop kost 175 euro en duurt 2,5 uur

PS:
Heb je de andere workshops al bekeken?
Workshop ‘Meiden’ / Workshop ‘Moeder-dochter of zussen’

De workshop is ontworpen voor 4-6 personen, je mag gerust contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken.