Workshop ‘Meiden’

Gezellig met een groep meiden bezig met kleding en leren hoe jij je schoonheid kan uitstralen


Jij bent mooi, wist je dat? Soms zegt je denken en je gevoel iets heel anders, maar iedereen heeft iets moois en unieks. Hoe straal je dat nou uit? Wat zijn de punten waar jij de nadruk op mag leggen? Het lijkt mij erg leuk om samen met jullie hiermee aan de slag te gaan!

Niet alleen voor volwassen vrouwen is een workshop ‘Kleur en Stijl’ leuk, ook voor meiden is dat ontzettend leuk en leerzaam. Deze workshop is vergelijkbaar met de workshop ‘Vrouw Zijn’, alleen dan toegespitst op meiden vanaf 12 jaar. Een leuke workshop waarin ik ze eerst ga uitleggen welke kleurgroepen er zijn. Tijdens het maken van een moodboard, ga ik bij ieder persoonlijk de belangrijkste kleurgroep bepalen. Iedereen mag drie twijfelkledingstukken meenemen, die we gaan bespreken. We gaan het natuurlijk met elkaar hebben over kledingstijlen en tijdens de workshop ontdekken we welke stijl bij ieder persoonlijk past. Verder is er veel aandacht voor stijltips, die direct kunnen worden toegepast.


Kosten: De Workshop kost 175 euro en duurt 2,5 uur

PS:
Heb je de andere workshops al bekeken?
Workshop ‘Vrouw zijn’ / Moeder-dochter of zussen advies

De workshop is ontworpen voor 4-10 personen, voor meiden vanaf 12 jaar. Gezellig met je vriendinnengroep, meiden van de jeugdgroep of zussen. Je mag gerust contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken.