Spreken ‘Dochter zijn’

Ik kom graag mijn getuigenis met jullie delen, en doorgeven wat ik heb mogen leren.


Hoe voel je je?
Voel je je vaak onzeker over jezelf? Kom je een ruimte met andere vrouwen binnen en zie je allemaal vrouwen die mooier zijn dan jij? Ben je altijd aan het vergelijken? Weet je nog steeds niet goed wie je bent? Altijd op zoek naar het doel van je leven? Ben je uit balans?
Ik wil je graag zeggen: dat is niet waarvoor jij gemaakt bent! Jij bent een dochter van de Allerhoogste God. Met lachrimpels, buikje, kont en al!
Ik wil graag vertellen hoe God naar je kijkt.


Misschien ben je gaan geloven in leugens over jezelf. Ik wil heel graag de waarheid van God daar tegenover zetten. Geest, ziel en lichaam horen een eenheid te zijn. Zo heeft God het bedoeld. Dus alleen de buitenkant is niet genoeg. Alleen het geestelijke gedeelte is niet genoeg en alleen de ziel is niet genoeg. Wij moeten aandacht hebben voor alle drie!
Maar hoe doe je dat nou in de praktijk? God heeft zoiets bijzonders in mijn leven gedaan. Van een heel onzeker meisje en onzekere vrouw heeft God me geleerd dat ik een dochter van Hem ben en dat Ik zeer waardevol ben. En mijn getuigenis wil ik graag met jullie delen. Daarom kom ik graag spreken over Dochter Zijn! Dochter zijn van God. Zijn en worden zoals God je heeft gemaakt.
Wat heeft dat met kleur en stijl te maken? We willen er graag mooi uitzien. We willen graag dat anderen ons zien. We willen graag begrepen worden, erkend worden. Ik geloof dat God me heeft geroepen om aan Zijn dochters te vertellen wie ze zijn! Om wakker te roepen wat God in jou heeft gelegd. Je bent geest, ziel en lichaam! Een eenheid. En hoe vaak vergeten we en negeren we de ziel of het lichaam.
Aan de hand van een aantal prachtige woorden wil ik met je nadenken over hoe God naar jou kijkt, wat Hij ziet en wat Hij in jou wil gaan doen. Woorden als luisteren, glimlachen, liefhebben en relaxen komen aan bod. God heeft een prachtig plan voor jou! Durf je Hem uit te nodigen om daarmee aan de slag te gaan?
Mag ik doorgeven wat God aan mij heeft geleerd?

Koop een mooi schrift, een goede pen en neem je Bijbel mee! Ik kom voorbereid met een boodschap die God al jaren in mij aan het uitwerken is. Ik kom met mijn getuigenis op mijn schouders, zoals de man die door Jezus genezen werd en zijn mat moest dragen. Zo draag ik mijn getuigenis, mijn mat, om te vertellen wat God in mijn leven heeft gedaan. En ik vertel dit zo graag omdat ik weet dat mijn getuigenis zichtbaar en krachtig is, zodat je weet dat hetzelfde ook voor jou geldt!
God wil dat jij je mat opneemt en gaat lopen!


Kosten: Vraag naar de mogelijkheden

Je mag mij ook vragen om te komen spreken als je zelf een thema hebt.

PS:
Heb je de workshops al bekeken?
Workshop ‘Vrouw zijn’ / Workshop ‘Meiden’