Shop in eigen kast

Struggle met de inhoud van de kledingkast? Ga voor een kledingkast waar jij blij van wordt. Met kleding waarmee jij kan combineren. Die je ook daadwerkelijk draagt.


Ik vind ‘shop in eigen kast’ echt ontzettend leuk om te doen! Hier komen namelijk allemaal adviezen samen. We gaan samen kijken welke kleding je in kast hebt en hoe je die kledingstukken kunt combineren. Combineren kun je namelijk leren! We bepalen samen welke kledingitems er eventueel nog missen.

Aanpak

We starten met een intake en daarna gaan we de inhoud van je kast bekijken. We gaan nieuwe combinaties maken, twijfelstukken bespreken, bekijken welke items mooi zijn om toe te voegen aan de kleding die je al hebt. Ik ga samen met jou bekijken welke basis in jouw kast thuis hoort en hoe je mooie combinaties maakt die echt bij jou passen. Ik leg je uit welke kleuren (kort kleuradvies) en pasvormen jij het beste kan kiezen en welke kledingstukken je kan aanschaffen die makkelijk te combineren zijn met de inhoud van je kast.
Met shop in eigen kast krijg je weer overzicht in je kledingkast, snap je wat een goede basis is en wat de eyecatchers mogen zijn. Je krijgt een shoplist zodat je je kledingkast compleet kan maken. Of je boekt me als vervolgafspraak als personal shopper, dan zoeken we de laatste items samen uit.

Je krijgt een kast om trots op te zijn, waardoor het weer leuk wordt om je outfits uit te zoeken!


Kosten: Het advies kost 150 euro en duurt gemiddeld 2 uur
Waar?: Ik kom naar je toe!

PS:
Alle adviezen in één keer doen? (Kleur- en stijladvies, shop in eigen kast en personal shopper)
Alles in één