Reviews

Hier kan je lezen wat anderen van mijn adviezen en workshops vinden.
Heb jij ook een advies of workshop gedaan? Laat dan je review achter!


‘Mijn kast hangt nu vol met items die ik onderling goed kan combineren’

Voor mijn 40e verjaardag een prachtig cadeau gekregen: een kleur- en stijladvies, shop-in-eigen-kast én personal shopping bij Alieke!
De positieve en ontspannen benadering van Alieke zorgden ervoor dat ik me helemaal op mijn gemak voelde en elk van de drie momenten als heel prettig heb ervaren.
Na de kleur- en stijl analyse kon ik opeens uitleggen waarom ik sommige kleding wel of niet graag draag. Bij de shop-in-eigen-kast maakte Alieke combinaties die ik zelf nooit bedacht zou hebben maar waardoor ik kleding die eerst alleen maar in mijn kast bleef hangen nu weer draag. Van hieruit maakten we samen een shoplijst en tijdens de ochtend personalshoppen hebben we bijna al deze items gevonden. Naar de rest ga ik zelf op zoek en dat gaat vast lukken omdat Alieke mij elke keer liet benoemen wat de (kleur) eigenschappen waren van een kledingstuk en wat deze kleur voor invloed op mij heeft. Mijn kast hangt nu vol met items die ik onderling goed kan combineren. Kortom: een echte aanrader!

JANIEKE

‘Ontspannen en een super mooi resultaat!’

Ik heb bij Alieke een ‘Shop in eigen kast’ gedaan en ‘Personal Shopper’. Alieke is een lieve, warme en spontane vrouw die je gelijk op je gemak laat voelen. Ze neemt goed de tijd voor alles en weet ontzettend goed de juiste combinaties te maken en de kleuren bij je uit te zoeken die bij je passen. Ook qua stijl heeft ze gauw door waar je je lekker in voelt of waar je juist graag naar toe wilt. Ik wilde graag naar een vrouwelijkere stijl die gekleder is dan alleen mijn jeans en top. Mijn kast is een stuk opgeruimder en overzichtelijker geworden. Met nog een mooie lijst die nodig is om aan te schaffen om een goede basis set te hebben voor de winter, zijn we twee weken later op pad gegaan om deze items bij elkaar te zoeken. Wat een gezellige dag heb ik gehad! We hebben mooie gesprekken gehad en gelachen en natuurlijk ook prachtige kleding bij elkaar uitgezocht waar ik heel blij van word. Alieke heeft mooie combinaties gemaakt, veel tips gegeven en alle items die ik nu in mijn kast heb, zijn allemaal te combineren waardoor je elke keer een andere look hebt. Ik ben er heel erg blij mee en kijk met een blij en goed gevoel hierop terug! Ik kom zeker van het voorjaar weer terug bij sarayu!

SANDRA

‘Ik vind het echt een investering in jezelf’

Ik dacht best wel mijn eigen stijl te hebben waardoor ik eigenlijk geen kledingcoach nodig had. Een stijl en kleuradvies bij Alieke is zo anders. Ze bevestigt je in je zelfvertrouwen en leert je dat je mooi gemaakt bent en dat mag uitstralen. Ik kreeg meer inzicht in welke kleuren mij mooi staan en welke kleding bij me past. Ik vind het echt een investering in jezelf. Het is een heerlijke ochtend waarbij je je op je gemak voelt en vol tips / adviezen en (nog) meer zelfvertrouwen verder kan gaan .

KARIN


‘Een aanrader voor elke vrouw’

Alieke heeft mij eind vorig jaar een kleuradvies gegeven. Ik had al 2x (lang geleden) zo’n advies gehad, dus ik was benieuwd of ze hier nog iets aan toe kon voegen. Het bleek dat ik toch weer nieuwe inzichten kreeg, en met name wat meer verdieping over waarom het mij goed staat. Heel leuk om gelijk te zien wat kleur met je doet en daar een enthousiaste reactie van Alieke bij te krijgen! Binnenkort ook maar een stijladvies erbij doen, zodat ik nog meer leer wat bij mij past. Een aanrader voor elke vrouw.

RENSKE

‘Leerzaam en waardevol’

Ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Het was voor mij de eerste keer dat ik een kleuradvies zou krijgen. Alieke stelt je erg op je gemak, neemt de tijd en is erg kundig. Na uitleg, het zien en het ontdekken wordt het steeds duidelijker welke kleuren bij mij passen en mooi staan. Super leerzaam en waardevol!
Dat Alieke dit doet vanuit haar geloof om vrouwen nog meer te mogen laten (uit)stralen en te laten weten hoe prachtig ze gemaakt zijn, spreekt mij erg aan. Alieke, ik heb ontzettend genoten en veel geleerd. Voor alle vrouwen die twijfelen, het is zeer zeker de moeite waard en waardevol!

RONITA

‘Inzicht en direct toepasbaar’

Wij hebben een moeder-dochter-workshop gevolgd. Het was een leuke en ontspannen ochtend. Alieke geeft duidelijk advies en kijkt daarbij goed naar wie je bent als persoon en wat bij je past. Het advies heeft veel inzicht gegeven en we hebben het direct toe kunnen passen bij een dagje shoppen.

Luka en Bea


‘Wat een eye-opener!’

Vandaag een ‘Shop in eigen kast’ bij Alieke gevolgd. Heerlijk!! Wat een gave ervaring!!.
Het merendeel van mijn twijfelstapel werd op de favoriete kledingstapel gelegd door combi’s te maken met een vestje, jasje of blouse die ik al in mijn kast heb hangen. Wat fijn dat ik nu weet waarom een kledingstuk mij laat twijfelen, de kleur of het model staat mij gewoon minder goed en dat voel ik uiteindelijk toch, waardoor ik het minder vaak of niet meer ga dragen. Van het kledingstuk word ik blij, maar als ik het aan heb word ik minder blij. En weggooien is dan jammer! Door een combi te maken met kleding die ik al in mijn kast heb hangen wordt ik weer enthousiast omdat het zo goed bij mij past zoals ik ben. Zo leuk! Super handig zijn de tips voor de basisitems en de tips waar ik bij het kopen van nieuwe kleding op kan letten waardoor ik mij prettig en zelfverzekerd in mijn kleding voel.
Sta je net als ik lang te dubben voor je volle kast, koop je steeds wat nieuws omdat je je ergens net niet comfortabel in voelt of vind je jezelf steeds terug in hetzelfde setje kleding, dan is zo’n shop in eigen kast een eye opener!!.
Alieke, ik ben heel erg blij met alle tips en trucs die ik van jou heb gekregen en heb genoten van je enthousiasme en aanstekelijkheid

MARIAN

‘Het bleek precies te kloppen!’

Alieke heeft mij een kleuradvies gegeven. Toen ik jong was (nu ben ik 73) had ik donker haar, blauwe ogen en blozende wangen. Toen kon ik veel kleuren dragen. Nu ben ik bleker en grijzer geworden en kan ik niet meer alle kleuren dragen die ik toen droeg. Ik weet nu welke kleuren beter bij mij passen. Ik zou een kleuradvies dus aanbevelen aan ouderen die bleker geworden zijn en waar de kleur van het haar veranderd is. Verder nog leuk om te vertellen dat ik nog voor het advies een jurk gekocht had met veel bloemen en kleuren. Wel erg gewaagd, dacht ik. Bij het kleuradvies bleken de kleuren van de jurk te kloppen! Ik krijg ook veel complimenten over deze kleding. Al met al was het kleuradvies van Alieke een fijne ervaring.

WIL

‘Moeder-dochter(s)-workshop: Gezellige meidenochtend’

Voor mijn verjaardag had ik de moeder-dochterworkshop als cadeau gekregen. Samen met mijn moeder en zusje hebben wij deze workshop gevolgd en kregen we van Alieke kleur- en stijladvies. Voor alle outfits of kledingitems waarover je twijfelt, brengt Alieke je weer op nieuwe ideeën en laat ze aan jou nieuwe combinaties zien. Naast dat Alieke je waardevol advies geeft over kleuren en stijlen, is het ook nog ontzettend gezellig. Het was leuk om de overeenkomsten en verschillen te zien tussen moeder en dochter. Kortom, het was een gezellige meidenochtend, waarvan ik veel heb opgestoken.

JUDITH

Laat een antwoord achter