Personal shopper

We gaan samen shoppen, met jouw budget. Ik ga je helpen om kleding te vinden die bij jou past, waar jij je mooi in voelt.


Vind je het lastig om in de winkel te weten wat mooi bij jou staat en wat je kan combineren? Kom je na het shoppen wel eens thuis en heb je geen idee wat je met je nieuwe kleren moet en raak je er snel op uitgekeken?
Als jij je hier in herkent ga ik graag met je mee shoppen!


Dit is echt heerlijk als je niet van shoppen houdt en niet goed weet wat je moet kopen. Heb je een ander advies gehad en weet je daarna niet hoe je verder moet? Of heb je samen met mij je kast doorgespit en wil je nu graag een mooie aanvulling van je garderobe?
Ik ga graag met je mee naar de winkel om jou te helpen om kleding te kiezen die echt bij jou past en waar jij je heel erg mooi in voelt. Ik ga je laten zien welke combinaties mooi bij jou staan, welke kleuren echt bij jou passen en ik wil je graag helpen om jouw stijl meer naar voren te laten komen. Ik help je om niet alleen de ‘veilige’ kleding te kiezen, maar ook eens wat verrassends te proberen.

Aanpak

Ken ik je nog niet van een eerder kleur- en/of stijladvies, of een shop in eigen kast, dan gaan we eerst even rustig ergens koffie drinken om helder te krijgen wat jij graag wilt en waar je naar op zoek bent. Ik wil graag voordat we gaan shoppen een beeld hebben van wie je bent en wat je uit wilt stralen. Ook moeten we bespreken wat jouw wensen zijn qua kleding en budget.
Daarna gaan we shoppen. Ik ga aan je laten zien waar je op moet letten, welke kleuren prachtig bij jou staan en wat leuke combinaties voor jou zijn. En ik ga kledingitems voor je uit de rekken halen die leuk voor jou zijn, maar die je misschien zelf altijd wel liet hangen.

Na afloop weet jij veel beter waar je op moet letten tijdens het shoppen, ben je vindingrijk in het maken van leuke combinaties en weet je beter wat bij jou past waardoor het makkelijker is om keuzes te maken.
Je weet na de shopsessie welke kleuren bij jou passen en je kunt mijn adviezen zelf toepassen.


Kosten: Een sessie personal shoppen kost 175 euro en duurt 2 uur. Elk uur extra kost 50 euro.
Waar?: Op een locatie in overleg.

PS:
Alle adviezen in één keer doen? (kleur- en stijladvies + shop in eigen kast + personal shopper)
Alles in een