Over mij

In elk seizoen van je leven ben je mooi! En dat is echt de waarheid over jou! Mijn passie is het om vrouwen te helpen die waarheid zichzelf eigen te maken.


Graag stel ik mij even aan je voor. Want het is toch wel leuk om te weten met wie je je kledingkast gaat doornemen en wie de workshop geeft.

Mijn naam is Alieke. Ik ben getrouwd en heb drie dochters. Ik heb een aantal jaar voor de klas gestaan als docent geschiedenis en daarna heb ik in de kwaliteitszorg gewerkt. Ik heb me omgeschoold tot stijl- en kledingcoach en heb naast mijn eigen bedrijf ook nog een tijd in een mooie kledingwinkel gewerkt. In 2021 ben ik gestart met een opleiding tot psychosociaal therapeut. Dit vind ik een mooie combi met het werk wat ik al doe.
God heeft veel in mijn leven gedaan en nog steeds is Hij bezig! Van een onzeker meisje, onzekere vrouw ging God me leren hoe Hij naar mij kijkt. En dat brengt van alles in beweging! Door dit proces is het mijn passie geworden om vrouwen en meiden naar Gods vaderhart te brengen. Ik wil je graag leren om met Gods ogen naar jezelf te gaan kijken. Om Zijn waarheid over jou te ontdekken.

Mijn creativiteit en passie kan ik kwijt in de adviezen en workshops. Ik schrijf blogs en deel daarvan op social media. Bij de adviezen en workshops gaan we heerlijk bezig met kleding en alles wat daarbij komt kijken. Maar wat een gouden combi om het daarnaast ook te hebben over Gods vaderhart en wie je mag zijn als dochter van God! Dit kan bijvoorbeeld tijdens workshops voor vrouwengroepen, jeugdgroepen, vrouwenevents e.d. Kijk gerust eens rond op mijn website en social media en wil je meer informatie stuur me gerust een berichtje.

Je mag zichtbaar worden. Geliefde dochter, kom tevoorschijn!

The one I love calls to me: Arise, my dearest. Hurry, my darling. Come away with me! I have come as you have asked to draw you to my heart and lead you out. For now is the time, my beautiful one.
Song of Songs 2:10 TPT

PS:
In het menu hierboven kan je alle informatie vinden over de adviezen, workshops en alles wat je verder wil weten. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten.