Over mij

In elk seizoen van je leven ben je mooi! En dat is echt de waarheid over jou! Mijn passie is het om vrouwen te helpen die waarheid zichzelf eigen te maken.


Graag stel ik mij even aan je voor. Want het is toch wel leuk om te weten met wie je je kledingkast gaat doornemen en wie de workshop geeft.

Ik ben Alieke en ik woon in het mooie Drenthe met mijn man en drie dochters. Ik heb veel om dankbaar voor te zijn! Ik heb een aantal jaar voor de klas gestaan als docent geschiedenis en daarna heb ik in de kwaliteitszorg gewerkt. Ik heb me omgeschoold tot stijl- en kledingcoach en heb naast mijn eigen bedrijf ook nog een tijd in een mooie kledingwinkel gewerkt.
God heeft veel in mijn leven gedaan en nog steeds is Hij bezig! Van een onzeker meisje/onzekere vrouw ging God me leren hoe Hij naar mij kijkt. En dat brengt van alles in beweging! Door dit proces is het mijn passie geworden om vrouwen en meiden naar Gods hart te brengen. Ik wil je graag leren om met Gods ogen naar jezelf te gaan kijken. Om Zijn waarheid over jou te ontdekken.

Mijn creativiteit en passie kan ik kwijt in de adviezen en workshops. Ik schrijf blogs en deel een stukje van mijn leven op social media. In de adviezen gaat het vooral over de uiterlijke kant en met de workshops/spreken gaan we meer de diepte in. Kijk gerust eens rond op mijn website en social media en wil je meer weten, dan hoor ik het graag!

Je mag tevoorschijn komen en zijn wie je bent. Sta op en schitter. Ik wil je daar graag bij helpen!


PS:
In het menu hierboven kan je alle informatie vinden over de adviezen, workshops en alles wat je verder wil weten. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten.