Over mij

In elk seizoen van je leven ben je mooi! En dat is echt de waarheid over jou! Mijn passie is het om vrouwen te helpen die waarheid zichzelf eigen te maken.


Graag stel ik mij even aan je voor. Want het is toch wel leuk om te weten met wie je je kledingkast gaat doornemen en wie de workshop geeft.

Mijn naam is Alieke. Ik ben getrouwd en heb drie dochters. Ik heb een aantal jaar voor de klas gestaan als docent geschiedenis en daarna heb ik in de kwaliteitszorg gewerkt. Ik heb me omgeschoold tot stijl- en kledingcoach en heb naast mijn eigen bedrijf ook nog een tijd in een mooie kledingwinkel gewerkt. In 2021 ben ik gestart met een opleiding tot psychosociaal therapeut. Dit vind ik een mooie combi met het werk wat ik al doe. Mijn creativiteit en passie kan ik kwijt in de adviezen en workshops waar we heerlijk bezig gaan met kleding en alles wat daarbij komt kijken. Kijk gerust eens rond op mijn website en wil je meer informatie stuur me gerust een berichtje.

PS:
In het menu hierboven kan je alle informatie vinden over de adviezen, workshops en alles wat je verder wil weten. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten.