Kleuradvies

Kleur is iets persoonlijks, de juiste kleuren laten je stralen. Met dit advies kom jij er achter welke kleuren dat voor jou zijn.


Onzeker welke kleuren jou mooi staan? Geregeld een miskoop? Wil je weten met welke kleuren jij gaat stralen?
Dan is een kleuradvies echt iets voor jou!


Aanpak

We beginnen met een intake bij jou thuis. Want kleur is iets persoonlijks, de tinten moeten bij jou passen. Bij het kleuradvies mail ik je van tevoren om door te geven wat jij thuis al kan voorbereiden. Na de intake bespreken wij uitgebreid de kleurgroepen en leg ik aan je uit hoe ik werk met de zes kleurgroepen. Daarna nemen we de tijd om te zien wat de kleurgroepen met jouw huid en uitstraling doen.
Want een kleur kan je laten stralen, maar kan ook overheersen. We gaan samen de kleding bekijken die jij hebt klaargelegd.
Aan de hand van het kleuradvies begrijp je steeds beter waarom bepaalde kledingstukken niet zo geschikt zijn voor je, of juist prachtig voor je zijn.

Na afloop van het advies krijg je van mij kleurkaarten die bij jou passen. Na dit advies weet jij welke kleuren het mooist bij jou staan en welke niet. Je begrijpt beter hoe het werkt met de verschillende kleurgroepen en je kunt het zelf toepassen. De kleurkaarten zijn een extra hulpmiddel om in de winkel de juiste keuzes qua kleur te maken.


Kosten: Een kleuradvies kost 75 euro en duurt gemiddeld 1 uur
Waar?: Ik kom naar je toe!

PS:
Stijl en kleur zijn met elkaar verbonden, misschien is
een gecombineerd kleur- en stijladvies ook iets voor jou?
Kleur- en stijladvies

Of heb je behoefte aan een ‘alles-in-een’-advies? Dit houdt in: een kleur- en stijladvies, ‘shop in eigen kast’ en mij als personal shopper. Yes? Kijk dan eens hier!
Alles-in-een