Blog

Seizoenen

‘In alle seizoenen mooi’.

Als eerste blog leek het mij mooi om hier een stukje te delen met jullie over mijn slogan. Ik vertel je daarmee graag wat over mijn visie voor Sarayu.

Het ene seizoen draagt iets anders uit dan het andere seizoen. Elk seizoen heeft haar eigen schoonheid en haar eigen verhaal. Maar elk seizoen draagt de schoonheid van de Schepper in zich.
Zo ben jij ook uniek en mooi gemaakt en mag je in elk seizoen van je leven de Schepper zichtbaar maken in jou. God wil dat Zijn kinderen zichtbaar zijn maar misschien bedek jij jezelf nog? Misschien voel jij je zelf nog geen mooie dochter van God. Mag ik je dan een stukje aan de hand meenemen om je te laten zien hoe mooi en kostbaar je bent?

Ik geloof dat God verlangt dat jij gaat staan in wie je bent. In hoe jij gemaakt bent. Winter, lente, zomer en herfst, alle seizoenen zijn zo waardevol en belangrijk. Jij bent belangrijk.

Met kleuren kun je vrouwen niet in één seizoen stoppen, daar ben je veel te uniek voor. Daarom kijk ik in mijn kleur advies ook altijd heel erg naar de persoon. Samen kijken we welke kleurgroepen bij jou horen, waar jouw huid het mooiste van wordt. Waar jouw ogen van gaan stralen. Wat jou als het ware omlijst. Jij bent zelf het schilderij. Met kleding omlijst je dat prachtige kunstwerk.

Ik geloof dat God aan Zijn dochters wil laten zien dat elk seizoen van je leven zo waardevol voor Hem is en dat jij mag stralen in elk seizoen! Of je nu net een hele moeilijke periode achter de rug hebt, of er nog middenin zit. Maar ook als je juist zo geniet van alles om je heen, of misschien zie je weer veel mooie dingen in je leven gebeuren. God wil in elk seizoen jou koesteren en aandacht geven. Je bevestigen in wie je bent.

PS: ik praat graag met jullie door! Laat daarom hieronder een reactie achter als je iets kwijt wil, bemoedigd bent, een vraag hebt etc..